KRISTIJAN OBELODANIO EK**CITNE DETALJE ODNOSA SA STANIJOM: Evo šta mu je sve radila

Taman što su se smirile strasti nakon pr**nji sm**u i suđenja, Kristijan je izneo šo**ntne tvrdnje..

Taman što su se smirila strati između Stanije Dobrojević, Kristijan Golubović je ponovo izneo niz šo**ntnih detalja o rijaliti zvezdi i njihovom odnosu u prethodnom rijalitiju u kom je bilo svega i svačega.

Stanija me je napadala posle Farme jer nisam hteo da se oženim njome. Kako, bre, da se oženim nekom koja je bila sa 50 muškaraca?!

Za samo tri rijalitija je promenila šestoricu. A onda je videla moju k**u i odlepila za njom. Pušila mi je na Farmi i za to mi je platila posle rijalitija – ispričao je navodno nekadašnji robijaš, kako prenosi Hit Informer.

To je bilo prvi put u istoriji k***arluka da je k***a platila j***ča. Ispale su joj beonjače od s**sa. Ma, neću da pričam o tome, postao sam senilan.

Zezali smo se, oslobodili, ali nisam imao ozbiljnu nameru sa njom. Rekao sam joj: Možemo mi da se prevrćemo, ali kada se ovo završi, svi idemo kući – dodao je on.

Jelena (prim.aut. Milošević – Balerina) stane pored mene, podigne nogu do glave i pita: Je l’ me želiš? Otvori noge kao autoput, samo da uđeš. To je nešto neverovatno.

Takav s**s teško još neka žena može da ima. To je zato što se bavila baletom, pa je sva gipka. Možeš da je vrtiš oko sebe, a ona ostane na p**isu – nastavio je navodno da iznosi intimne detalje Kristijan.

Joj, kakva je bila. Sva prirodna, lepa. Imala je dugu, svilenu kosu, zdrave zube, čisto lice. Prava lepotica. Ali falila joj je neka daska u glavi.

Sećam se, stane na sto u Farmi i viče devojkama: Ajde, bre, šta hoćete, plastične k***e?! i baca pečenje. A onda sedne pored mene, smiri se i bude sva mazna – dodao je navodno Golubović, a prenosi gorepomenuti list.

To je bio cirkus – zaključio je uz široki osmeh zadrugar.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.