On je razlog zbog koga je sta**eta ostavila dečka – Ana: Zaljubljena sam u Karića

Ana Korać se poverila zadrugarima da je ona u vezi sa Stefanom Karićem i da je zbog njega šutnula Davida Dragojevića.

Sve se odigralo za vikend, kada je u Zadruzi održana “Ljubavna izazovizija”, gde je poznata starleta i nekadašnja učesnica rijalitija sedela u žiriju i komentarisala ostale zadrugare.

Iste večeri Koraćeva je ispričala Mišelu Gvozgenoviću da je raskinula sa Dragojevićem jer se smuvala sa Karićem, što je izazvalo lom kod Jovane Ljubisavljević, sadašnje Stefanove devojke.

Ona je primetila da su oni komunicirali, što joj je stvaralo tenziju – rekao je Kristijan.

Jeste, istina je, Ana, Stefan i ja smo sve vreme komunicirali i mislim da mu je od srca dala poklon. Jovana je po**zdela jer je Koraćeva poklonila Kariću plišanu igračku.

Misica treba da zna da je Karić u vezi sa Koraćkom i da će se to nastaviti napolju. Ana mi je između redova rekla: “Misica je kolateralna šteta, ja sam zaljubljena u Stefana”, tim rečima – rekla je Matora, a Mišel Gvozdenović se ubacio:

Ana je priznala da je ostavila Davida jer se smuvala sa Karićem. Ja sam joj prišao i pitao je zašto daje poklone dečku koji ima devojku, a ona mi je rekla: “Koju, bre, devojku, Stefan nemam nikakvu devojku. Ima samo mene.” Nisam znao šta da radim, bilo mi gl*po što sam je i pitao.

Nakon tog priznanja Jovana misica je pol**ela, a Karić se hvatao za glavu i pokušavao da se izvuče iz celokupne situacije, ali ga je Mina Vrbaški saterala u ćošak:

Kazaću sve što znam. Rekla je Ana da joj se još sviđa Stefan i da se tu nešto desilo, da nije samo igračka provokacija već i nešto više od toga.

Bili su na Jahorini i bilo im je super. Toliko smem da otkrijem. Takođe, ona je rekla da se Karić zeza s misicom dok ona ne uđe. Kada je video da nema kud, Stefan je priznao šta se dešava između njega i poznate sta**ete.

Istina je da smo Ana i ja bili na Jahorini. Bilo nam je nezaboravno, nikad se lepše nisam proveo. Ja ne mogu nijednoj devojci da zabranim da se zaljubi u mene. Koraćeva mi je rekla da ne smem da pokvarim ono što imamo – rekao je Karić, zbog čega je njegova sadašnja rijaliti-devojka pol*dela.

Ja nisam ljubomorna, samo ne želim da živim u laži. Nisam želela da od drugih slušam nešto što je on trebalo da mi kaže. Ovo je sve sad uvod da se mi posv**amo i rastanemo.

Ako je i bio sa Anom, to je bila kombinacija jer zna se vrlo dobro za šta ta devojka služi, za jedno veče – govorila je Jovana kroz suze.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.