Maja Marinković nakon Zadruge ide direktno u zatvor?

Auuu

Ana Korać bi bez problema mogla da tuži Maju Marinković „za kr*đu ličnog opisa“ jer Marinkovićevu mesecima prozivaju da je Ana Korać sa Ali Expresa budući da je od hirurga tražila da je operiše tako da liči na st***etu.

Međutim, Koraćeva se tom tužbom neće baviti, ali je tužila Maju zbog informacija koje je iznosila u Zadruzi 3, ali i nakon toga u pojedinim intervjuima zbog čega bi mogla da je pošalje i na robiju.

Ana šalje Maju u zatvor!

Ani je presmešno koliko je Maja kopira, ne može da veruje da nju nije blam da baš toliko daleko ide i da bukvalno kupuje i identičnu garderobu.

Čak i ponašanjem pokušava da bude kao Ana, kao ona je flegma i smeška se kada je napadaju, ali ne ume, ne ide joj, ispada baš smešna. I za to može da je tuži, ali neće.

Tužila jer je u Zadruzi 3 iznosila kako zna da je Ana radila kao pr***ka, da je kao maloletna bila u str**tiz baru i da je podvodila žena koja je držala taj str**tiz klub, a koja više nije među živima.

Aninu porodicu su te informacije dotukle i zato želi da se obračuna s Majom na sudu. Za sve što je rekla mora da ima čvrst dokaz, a ona naravno nema ništa, jer je iznela neistinu – priča za STAR izvor blizak Koraćevoj i dodaje:

Ana je tuži za klevetu, za pretrpljeni bol i za narušavanje ugleda, traži tri miliona, a pošto ne verujem da Maja ima te pare, može da ode i u zatvor.

Ana baš nema milosti, jer ni Maja nije imala kada je na taj način vre**la i pokušala da je sroza. Devojka je zaljubljena u Anu, ali pošto ni nakon dvesta operacija ne može da bude Ana, ona je počela da je mrzi, prezire je što nije kao ona.

To je ozbiljan psi**čki por*mećaj. Advokati su savetovali Anu da se pozove i na to, s obzirom da je Maja opsednuta, a ako je neuračunljiva, ko zna šta sve može da joj uradi – završava naš izvor.

Kako dalje saznajemo, prvo ročište bi trebalo da se održi početkom aprila, zbog čega će Maju izvesti iz Zadruge kako bi dala izjavu pred sudijom prenosi republika.rs

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.