Dragana Mirković čestitala Toniju Dan zaljubljenih

Folk zvijezda, Dragana Mirković, ne skriva da je suprug Toni Bjelić njena srodna duša. Da je pravi čovjek za nju, znala je još pri prvom susretu koji se dogodio kada je njoj bilo 30 godina.

Pravu, iskrenu ljubav koja im se dogodila, dvije godine kasnije krunisali su brakom, a sreću im je upotpunilo rođenje djece sina Marka i ćerke Manuele.

Danas, na Dan zaljubljenih, Dragana je svom Toniju uz divne riječi čestitala praznik na svom Instagramu, uz seriju fotografija sa ljubavnim motivima u crvenoj boji.

Sretan Dan zaljubljenih! Ljubavi moja, hvala ti što postojiš i što si moje sve – napisala je pjevačica i oduševila mnoge.

U Toniju sam vidjela svoju sreću, shvatila da mi je toliko sličan po razmišljanju o životu, ljubavi prema ljudima, jednostavno bio je to čovjek za mene.

Toni nije znao mnogo o meni, čuo je da u našoj muzici postoji Dragana Mirković, da je mlada i da ima crnu kosu, ali ništa više – rekla je Dragana svojevremeno za domaće medije i dodala da je suprug njena srodna duša prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.