EDITA ARADINOVIĆ O NJENIM NAVODNIM EK**ICITNIM SNIMCIMA KOJI KRUŽE: Djevojka je Azijatkinja, podsjeća ali ne liči na mene

Vjerujem da je to sastavni dio mog “posla”, što me jako smara, ali na svu sreću, uz pomoć pametnih ljudi, došli smo do osobe koja je poslala video.

Posljednjih dana društvenim mrežama kruži intimni privatan snimak, a za devojku koja je na istom mnogi su pomislili da je pjevačica Edita Aradinović.

Ona se sada oglasila, kako bi stala na kraj glasinama. Edita je podijelila objavu na svom Instagram profilu, u kojoj je navela da na spo**om snimku nije ona, kao i da je uspjela da dođe do osobe koja je video pustila u eter.

-Nedavno se pojavio video od 20 sekundi koji par dana kruži internetom, gdje se polemiše da li sam ja na istom. Djevojka podsjeća, ali ne liči.

To traje danima. U međuvremenu sam se bavila tim, i željela sam da saznam ko stoji iza tog nedjela i zašto se neko okomio na mene.

Vjerujem da je to sastavni dio mog “posla”, što me jako smara, ali na svu sreću, uz pomoć pametnih ljudi, došli smo do osobe koja je poslala video, to sada nije bitno.

Jako mi je žao što moram da pišem o ovome, ali dobijam poruke svakodnevno o videu sa kojim nemam apsolutno veze.

Djevojka je azijatkinja i cijeli video ima trajanje od 20 minuta… Nije lako boriti se sa ludim ljudima zadnjih dana, i godina – napisala je Edita prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.