ZA NJU JE VRIJEME STALO: Jelena Rozga ispred svoje slike stare 20 godina

Svi se slažu da se ne mijenja.

U nedostatku gaža i društvenih događanja, Jelena Rozga a ovoga je puta odlučila svoje obožavatelje ‘počastiti’ jednom fotografijom iz prošlosti, a da tom odlukom nije pogriješila jasno je i iz pregršt komplimenata koje je dobila na račun svog izgleda, budući da je većina zaključila da ona kao da ne stari.

-Nekad i sad-napisala je uz fotografiju objavljenu na svom  Instagram profilu i hashtagom dala do znanja kako je riječ o fotografiji nastaloj prije 20 godina.

Onaj ko ne čita sa strane, ne bi nikad pomislio da je riječ o toliko staroj fotografiji, budući da na njoj Jelena  izgleda baš isto kao i danas. Kao da nije ni dana ostarila.

-Preslatka curica nekad, predivna žena danas- jedan je od komentara ispod fotografije. A bilo je i onih poput: —Ništa se nije promijenilo, lijepa nekada, lijepa i sada.

To se zove istinska ljepota, vidi se i izvana, a sve dolazi iznutra. Iz dubine duše. ‘Za tebe je stalo vrijeme i što se tiče izgleda i što se tiče tvog duha! Uvijek si predivna!- samo su neki od komentara prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.