Marinkovićevoj pukao film, pa ogolela Stankovićevu: Sanja se u Indiji PRODAJE ZA PARE, ja se SE**AM jer volim

Rekla sam joj da znam za sve, i jahte, i pozive i plaćanje na četiri dana. Ove što se s**aju za keš neka se srame, a ne ja, poručila je zadrugarka.

Maja Marinković otkrila je da je Sanja Stanković odlazila u Indiju da bi se bavila najstarijim zanatom, te da je tamo, navodno, imala klijente koji su bogato plaćali za druženje s njom.

Pošto je Maja sve vreme na stubu srama zbog toga što je drugi prozivaju da je laka devojaka i da se obrukala u “Zadruzi” time što je imala s**s pred kamerama bez blama, sta**eta je pobesnela, pa priznala da ona to radi iz zadovoljstva, dok neke, kao Sanja Stanković, prema njenim tvrdnjama, zarađuju na taj način.

Mnoge se više satiru od ku*ca napolju, one za pet dana postignu ono što ja uradim ovde za deset meseci! One meni ovde morališu, mene je Sanja nazvala ku**etinom, rekla sam da znam neke stvari i znam da su ozbiljnije nego moje i to su ljudi koje ona zna i mogu da kažem koja je ta osoba, i sve jahte, i pozivi s ljudima iz Indije, i plaćanje na četiri dana!

Rekla sam joj ko je to, ali mi je rekla da ne zna čoveka, a zna ga, kao i njegovu sestru. Najlakše je reći kakva sam ja, ali svi mi se pravite fini, e sada ću ja da se perem preko vas i ja sam kod Darka Tanasijevića otvorila dušu i sve rekla – ispucala je Maja u jednom dahu sve što je držala u sebi, a onda je dodala i da je ona jedna od retkih u Beloj kući koja se se**a iz zadovoljstva i da je nije briga šta će ko da kaže jer, prema njenim rečima, treba da se srame one koje imaju se**ualne odnose za novac:

Ja nikada nisam rekla da sam poštena, sve sam radila iz ličnog zadovoljstva. J**em se jer volim da se j**em. Nikada se nisam dovodila u temu o pr**u*iji i nisam neko ko radi nešto zarad nečega.

Mogu da komentarišem šta hoću i mislim da je mnogo veća težina to. Mlada sam i nikog nisam ugrozila, ako nekoga prevarim, to je za osudu, ali ako sam raskinula ili on, onda je to u redu!

Ove koje se se**aju za keš one neka se srame, a ne jedna Maja!

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.