“BAŠ SAM JADNA, NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM” Mina Kostić otvoreno o “preživljavanju”

Nakon medijskih natpisa da Mina Kostić nema novca da plati račune za struju i telefon, pjevačica je za Grand Online ispričala šta je istina.

Ona je objasnila kako je i sama bila frapirana naslovima koji su nedavno punili novinske stupce.

– Prvo sam bila u šo*u. Odvela sam kera kod veterinara i onda me je neko pozvao i ja sam rekla da mi je isključen telefon i da ne pratim dešavanja. Bože moj, pa svima se dešavalo da su im isključili telefon.

Sutradan sam platila i onda su napravili famu oko toga. Baš sam jadna, nemam od čega da živim! Bogu hvala uštedjela sam i imam za najosnovnije i za ono što mi je potrebno za život- objasnila je pjevačica dodajući kako je zahvalna svim ljudima koji su se zabrinuli i ponudili se da joj pomognu.

Da krize nema i da vrijedno radi na novim pjesmama dokazala je promovišući novi duet sa dugogodišnjim prijateljem Nešom iz grupe Twins.

-Poslije dvadeset godina našeg poznanstva predložio mi je da snimimo čak dva dueta ja sam to prihvatila. Prvi koji ćete imati prilike da čujete se zove “Nirvana” i lijepa je pesma.

Mišljenje o Neši nije promijenila za dvije decenije poznanstva, ipak kaže da joj je krivo što nije bolje iskoristio svoju popularnost.

-Jako mi je žao što je napravio toliko veliku pauzu, on je bio velika zvezda i imao je veliki hit ,ali nadam se da će to da bude sve u redu. Ja mu želim sve najbolje- rekla Mina prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.