MUŽ POZNATE FOLKERKE UTOPIO SE U RIJECI: Ostala sama sa djetetom od 3 godine

Stoja Novaković sina Milana dobila je sa 17 godina, sa tadašnjim suprugom, koji je tragično str*dao tri godine kasnije.

Nesretni čovjek se utopio u Perlezu, selu u kojem su živjeli.

– Idilia je trajala sve do trenutka kada se nesreća dogodila, a onda je sve krenulo naopako, mislila sam da neću preživjeti”. Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kog sam neizmjerno voljela, kao i on mene.

Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nes**ća, a onda je sve krenulo naopako – kaže Stoja.

– Porodica mog supruga me nikada nije voljela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sah**njen, njegova porodica je mene i moje dijete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – objasnila je pjevačica čiji se roditelji nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

Bojana Rodić snimila dio imanja i vile Mirka Šijana u Surčinu.

– Čitav taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednje parče hljeba.

Naravno, morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede – objasnila je Stoja za Alo.

Inače, pojedini mještani Perleza prije izvjesnog vremena govorili su za medije, i tvrdili su da je Stojin bivši muž zapravo izvršio samo u**stvo kada je skočio u rijeku i utopio se.

Iste navode navodno je potvrdio i lokalni sveštenik, a kao razlog su naveli to što njegovi roditelji nisu prihvatili Stoju za snahu.

– Bilo mi je teško kada sam u to vrijeme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o sm**i mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dijete.

Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život – rekla je Stoja kojoj je u tom trenutku najviše bilo stalo upravo do toga da zaštiti dijete.

Inače, Stojin sin Milan već nekoliko godina radi u psih**atrijskoj ustanovi Laza Lazarević prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.