RADA MANOJLOVIĆ U KREDITU: Evo u šta ulaže novac

Rada Manojlović je, prema pisanju medija, odlučila da u karijeru investira 80.000 evra.

Rada je, naime, u jednoj banci aplicirala za kredit koji joj je nedavno i odobren, a novac će uložiti u nove pjesme i spotove, piše “Alo”.

– Radu je, kao i ostale pjevače pandemija korona vi**sa veoma pogodila, jer skoro godinu dana nije imala nastupe i nije zarađivala. Ušteđevina se potrošila, a ne zna se ni do kada će pan**mija trajati.

Zbog toga je sve začudila njena odluka da se zaduži i novac, u ovom trenutku, uloži u posao – ispričao je izvor blizak najpoznatijoj Četerežanki i dodao:

– Odlučila je da malo koketira sa muzikom i pravcem, pa je angažovala potpuno novi tim saradnika koji sarađuje sa velikim zvijezdama, a pjesme koje će se naći na albumu će biti megahitovi, u to nema sumnje. Rada je sigurna da će joj se investicija isplatiti višestruko.

Iako je do sada imala sreće kada je izbor pjesama i saradnika u pitanju, sada je odlučila da malo pomjeri granice i svoju publiku obraduje drugačijim zvukom i pjesmama.

– Rada želi i da ekranizuje nove pjesme, kako bi one duže živjele. S tim u vezi, pregovara sa rediteljima i producentima, ali i sa stilistima koji će joj promijeniti lični identitet – ispričao je izvor pomenutog lista.

Pjevačica o svojim poslovnim planovima i ulaganju u karijeru ne želi da govori, jer nikada u javnosti nije isticala šta je i koliko platila.

– Nju je publika zavoljela upravo zbog njene skromnosti i nenametljivosti, pa tu sliku ne želi da mijenja – završio je izvor.

Kako se navodi, Radine nove pjesme trebalo bi da ugledaju svjetlost dana na proljeće prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.