RADA MANOJLOVIĆ O PRIJATELJSTVU SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Ona jedina podijeli sa mnom i tugu i sreću

Pjevačica Rada Manojlović dugo se nije oglašavala za medije nakon sm**i bake, jer, kako kaže, trebalo joj je vremena da to odboluje.

Iako tuga još uvijek ne jenjava, lakše joj je nego ranije, a kad je bilo najgore, od kolega sa estrade javljala joj se samo Dragana Mirković.

Nisam željela poruke saučešća, ne mogu to da podnesem. Pisali su mi neki saradnici, ali kolege slabo. Kad mi je sve super, niko mi ništa ne čestita.

Imam jako mali krug bliskih ljudi. Dragana Mirković je jedina koja čestita dobro i podijeli tugu kad je loše. Ona mi je jedina čestitala na pjesmi „Svadba”.

Mislim da je kasnije, poslije nekog vremena, i Milica Pavlović to uradila – ispričala je Rada za jedan magazin i objasnila kakvi su odnosi na estradi.

Uvijek sam svima čestitala i pružala podršku. Pošaljem uvijek poruku na telefon ili Instagram. Nemam ni sujete, ni zavisti.

Onda sam primijetila da niko živ ne uzvraća. Samo Dragana, jedva da mogu da nađem nekoga drugog. Nakon toga i ja sam počela, kao i svi, da se ne oglašavam. Dokle ja da budem dežurni hvalitelj estrade.

Doživim da mi se samo Dragana javi i onda čujem komentare da se Rada ne druži. Ljudi, niste tu kad je dobro, niste tu kad je loše! Ne vidim poentu druženja!

Dobra sam sa svima, ali bliskog kontakta nema – rekla je Rada prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.