“DOSTA LAŽE I VELIKI JE MANIPULATOR”: Natašina sestra bez dlake na jeziku o mezimici u porodici

Stilistkinja Kristina Bekvalac, rođena sestra pjevačice Nataše Bekvalac, odgovarala je na pitanja pratilaca na Instagramu i svojim duhovitim odgovorima nasmijala mnoge.

Kristina je mama djevojčice Petre i dječaka Noe, dok njene starije sestre Nataša i Dragana imaju po dvije kćerke, a stilistkinja je od jednog pratioca dobila pitanje koje dijete iz porodice je najsličnije njoj.

Ona je kroz šaljiv odgovor navela da su to njen sin Noa i Natašina starija ćerka Hana.

– Noa je najsličniji likom, a Hana ima dosta osobina poput mene, dosta laže i veliki je manipulator – našalila se Kristina uz smajlije.

Ona je zatim otkrila i da ne planira treće dijete.

– To me ljudi često pitaju i malo se začude kada kažem da ne želim da imam više djece. Osjećam se divno u ulozi majke moje dvoje djece, i kada ti je tako lijepo u toj ulozi mislim da nema potrebe za promjenama – iskrena je bila najmlađa sestra Bekvalac.

Kristina je nedavno udomila psa, te je njene pratioce zanimalo i kako se njena porodica snalazi sa ljubimcem.

– Uživam u svakoj sekundi u svom novom stanu koji smrdi i dlake su svuda po kući i izgriženo je sve što postoji u njemu. Dakle, nije lako, ali ljubav će pobijediti… Nadam se – ponovo se našalila Kristina.

Ona je otkrila i kako je upoznala svog supruga Ivu Martinovića, za koga se dva puta udavala.

– Na snimanju jedne reklame prije 14 godina, na kojoj smo oboje radili – odgovorila je stilistkinja prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.