SENIDAH U PROBLEMIMA: Ma*ija joj traži milione za “otkup slobode”

Stigao joj zahtev za ”otkup slobode”!

Pjevačica Senida Hajdarpašić, u javnosti poznatija kao Senidah, kako pišu mediji i dalje ima problem sa bivšim saradnicima, takozvanom estradnom ma**jom.

Senidu navodno ucjenjuju opasni ljudi iz tog kruga i traže joj pola miliona evra kako bi je pustili na miru.

Kako se navodi, prije nekoliko sedmica pjevačici su stigle nove pr**etnje i zahtjevi za “otkup slobode”.

Navodno, oni od pjevačice traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njenog imena, plaćali joj troškove za inostranu karijeru, kao i da nije u redu da “tek tako ode, a da se ne oduži”. Zbog toga od nje traže da im plati “odštetu”.

Ukoliko to ne uradi, i sama je svijesna da u Sarajevu i okolnim gradovima u regionu više neće moći mirno da boravi. Iako se i dalje nije izjasnila i odlučila šta će da uradi, izvor pomenutog lista tvrdi da će Senidah, po svoj prilici, pristati na te uslove, pa će im reket isplaćivati u ratama.

Ona želi da nastavi da gradi svoju karijeru na miru i da sama zakazuje nastupe, bira pjesme, a da joj se drugi u to ne miješaju. Navodno, bivši saradnici ponudili su joj da im vraća pare u naredne dvije godine. Razlog za to je što skoro godinu dana nema nastupe, kao ni ostali muzičari, zbog pandemije korona vi**sa.

Senidah za sada nije komentarisala ove navode prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.