DUŠKO LJUBAVNICU DOVEO U STAN: Jelena nije imala pojma, evo kako se ogradio

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati. Zbog toga je i Ana sve negirala putem društvenih mreža

Srpski mediji već tjednima pišu kako su Duško i Ana u ljubavnoj vezi, a sada su ‘procurile’ nove informacije. Naime, Kurir javlja kako se nogometaš s ljubavnicom viđa u stanu na Dedinju (četvrt u Beogradu) u kojem je godinama unazad živio sa suprugom i djecom.

Srpski reprezentativac je Karleuši rekao kako je stan iznajmljen, a ona je u tu priču i povjerovala.

– Ana ima ključeve i redovito dolazi u stan kako bi uživala sa svojim ljubavnikom. Dok je Duško u inozemstvu, Influencerica boravi u stanu i održava ga – piše srpski Kurir.

Iako Tošić nije želio komentirati vezu, Karleuša se oglasila i svim snagama sve pokušala demantirati. Zbog toga je i Ana sve negirala putem društvenih mreža.

– Zamolila bih u svoje ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruirane afere, da prestanete s objavljivanjem lažnih informacija jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema obiteljima, prije svega našoj djeci – napisala je Ana, koja s pjevačem Peđom Jovanovićem ima troje djece.

– Draga Ana, njih treba samo žaliti jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život – rekla je tada Karleuša prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.