“SAD MOGU MR*AV PIJ*N DA SJEDNEM U KOLA” Aca Lukas ostao bez vozačke dozvole

Nema sumnje da je pjevač Aca Lukas jedan od rijetkih koji iz loših stvari uspjevaju da izvuku pouku i nauče lekciju!

Naime, nakon što je u relativno kratkom vremenskom periodu napravio dva ozbiljna saobraćajna prekršaja, Lukas je riješio da unajmi privatnog šofera i vožnju prepusti profesionalcima i to na nagovor svog menadžera Saše Mirkovića.

Mirkoviću su se nakon inc**enta javili mnogi profesionalni vozači koji su željeli da se zaposle kod Lukasa.

Iako je u pravi mah želio to da izbjegne, ipak je odabrao svog novog vozača i to odmah nakon što je napravio posljednji prekršaj i platio kaznu za prekoračenje brzine.

– Lukas je u relativno kratkom roku napravio dva ozbiljna saobraćajna prekršaja koja su ga koštala oduzimanja vozačke dozvole. Budući da je njegov posao u velikoj mjeri vezan i za putovanja, logično je bilo da unajmi nekoga ko će da ga vozi.

Kada je, zbog vožnje pod dejstvom alk**ola, završio na trežnjenju u policijskoj stanici, njegovom menadžeru Saši Mirkoviću javili su se mnogi profesionalni vozači koji su se ponudili da rade kod Lukasa – kaže izvor i dodaje da je pjevač najpre odlagao tu odluku.

– Međutim, kada mu je, dva dana nakon toga, saobraćajna policija napisala kaznu zbog prekoračenja brzine, Lukas je shvatio da tako više neće moći da nastavi. Shvatio je da će od sada morati da vožnju prepusti profesionalcima – kaže izvor, a pjevač je nedavno potvrdio navedeno.

– Unajmio sam privatnog vozača i čak sam mu iznajmio stan u zgradi u kojoj živim kako bi mi bio dostupan 24 sata dnevno. Sada mogu da pi*em al**hol do mile volje i da m**av pi**n sjednem na zadnje sjedište i dignem noge, a on da me vozi po cijelom gradu.

Jedino što mu je zabranjeno na poslu da pije al**hol – rekao je Aca i dodao da mu još uvijek nije oduzeta vozačka dozvola.

– Još mi nije stiglo rješenje, a kada se to desi, neću moći da vozim sedam mjeseci. Kada je riječ o drugom prekršaju, platio sam kaznu u visini od 5.000 dinara zbog prekoračenja brzine – poručio je Lukas u emisiji “Premijera – Vikend specijal” prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.