PAŠĆE VAM MRAK NA OČI: Otkriveno koliko zarađuju Anabela i Luna

Au, srčka u najavi!

Dok Anabela Atijas nestrpljivo čeka svoje prvo unuče koje će Luna Đogani kroz nekoliko meseci doneti na svet, menadžer pevačica i bivših rijaliti učesnica otkrio je koliko su one zarađivale od nastupa.

Đole Đogani je jednom prilikom potkačio bivšu snajku da nastupa za 300 evra, te su se nakon toga potegla svakakva nagađanja o njenom honoraru koji je, po priči menadžera, mnogo viši.

Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više.

Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva”, rekao je Anabelin menadžer.

Kod Lune cifra ide mnogo više, te je njen tIm još na početku karijere otkrio planove za izgradnju njene karijere, a šuškalo se i da se za njen nastup nudi i do 10.000, ali i da njen honorar iznosi 4.000 evra.

Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali”, rekao je Lunin menadžer.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.