MILJANA I ZOLA NAPUŠTAJU ZADRUGU: Sve isplanirali do detalja: Evo šta će prvo uraditi po izlasku

Pobećiće iz rijalitija!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su u sobi za rehabilitaciju porazgovarali o svom odnosu posle emisije “Pretres nedelje”:

Da li me voliš? – pitala je Miljana.

Vidiš sama valjda, rekao sam – odgovorio je Zola.

Da li ti je žao bar malo što me mučiš? Ja te mnogo volim, Lazare… Ležim u krevetu i razmišljam zašto te volim, nikad me nisi branio od drugih – nastavila je Kulićeva.

Kako kad si kriva u mnogim situacijama – odgovorio je Zola.

Ne može niko da ti bude preči od mene. Moraš da budeš pažljiviji, da mi kuvaš kafu, jedno jutro ti, jedno ja, isto tako i doručak – poručila je Miljana.

Ako bude sve kako treba posle mog rođendana, bićemo zajedno u budžetu. Uzimamo zajedno hranu i ja ću da spremam – poručio je Čolić.

A gde ćemo bračni krevet da nađemo? – pitala je Miljana.

Videćemo, to je najmanji problem. Možda ćemo da budemo ovde malo. Ali odnose nećemo da imamo ako se pomirimo, i da se desi pomirenje – odgovorio je Zola.

A zašto pričaš ako? Idemo na more. Moramo da treniramo, da izađemo odavde koliko toliko zgodni, da ne prave cirkus od nas. Što da ne skinemo 30 kilograma? Ja imam volju, hajde zajedno.

A ti, imam i ja zahteve. Prvo stvari sve pod konac, žao mi je kako se ophodiš prema stvarima. Hoću odavde da izađemo Željko, ti i ja.

Idemo u Bosnu nekoliko dana kod teta Bose, da vidimo gde ćemo na odmor, ne ideš bez mene nigde – rekla je Kulićeva.

Sve se slažem ako se potrudimo – istakao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.