“JA SAM INDIRA, A NE EDITA!”: Nakon nove sv*đe oglasile se pJevačice, Edita imala da poruči jedno, Indi ovako odgovorila sestri

Rođene sestre Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi godinama imaju turbulentan odnos, koji je ponovo uzdrman nakon što je Indi na društvenim mrežama podelila objavu u kojoj pominje “toksičnu porodicu”.

Pevačice su nedavno ponovo otpratile jedna drugu na Instagramua onda je usledila Indirina poruka koja je mnogo toga objasnila.

Kako se izboriti sa toksičnom porodicom? Kloni se sv*đa, postavi granice, ne moraš da budeš spasilac kad je kriza. Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspeš u životu. Ja ovo uvek uradim, a vi? – napisala je Indi pre nekoliko dana.

Ovim povodom pozvali smo i Editu i Indi, kako bi prokomentarisale novonastalu situaciju.

Nemam nikakav komentar, mi smo sestre i ja njoj želim sve najbolje. Nemam šta tu više da kažem – rekla je Edita za “Blic”.

Ja sam Indira, a ne Edita, i oko mog imena mogu da pričam – bilo je sve što je Indi imala da kaže.

Ovo, podsetimo, nije prvi put da se Indi razračunava sa Editom putem društvenih mreža.

Zamolila bih moju lažnu sestru Editu da ne postavlja moju pesmu na svoj profil. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi nije bitno sad.

Ona zna zašto ovo pišem, s obzirom na to da sam blokirana od njene strane 2017. godine bez razloga, smatram da je podrška suvišna i lažna. Od njenog učešća u TLZP-u nisam mogla ni nos da joj dotaknem! – napisala je Indi 2018. godine.

(blic)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.