OSTALA BEZ TEKSTA PRILIKOM SUSRETA U SARAJEVU: Šerif postidio Jelenu velikom korpom cvijeća

Stvarno nekad znam da budem sk*t, poslije mi bude žao ali ne mislim loše – ispričala je Karleuša.

Tokom emisije “Zvezde Granda” Jelena Karleuša ispričala je jednu anegdotu kada se srela sa Šerifom Konjevićem. Pjevačica je bila ljuta na kandidata što pjeva baš Šerifove pjesme, pa je rekla da ne želi slušati „džiberske pjesme“, što je izazvalo haos na društvenim mrežama

– Šerif je takav gospodin, ja sam od njega dobila tako divnu korpu cvijeća i ne mogu ništa osim najljepšeg za njega da kažem – rekla je Karleuša.

-On tebe obožava – dobacio je Saša Popović.

– I ja njega pozdravljam ovom prilikom, i nadam se da se uskoro ovdje vidimo. On je veliki gospodin i prvi put da sam ja pred nekim onako zašutjela.

On je banuo u jednom restoranu, gdje sam ja bila na piću u sred Sarajeva, ispred mene i rekao: “Samo da se upoznamo, ja sam onaj što pjeva džiberske pjesme”. Ja sam prvi put rekla: “Ja to rekla? Nikad!”.

-Morala sam da se posipam pepelom i tvrdim da nisam, bez obzira što sam to rekla. I kad je vidio da mi je bilo jako neprijatno i tako kad me suočiš… Isto se desilo kad sam vidjela Sinana Sakića u avionu.

Čovjek mi je prišao da me pita šta pričam o njemu, a ja sam sve demantovala. Stvarno nekad znam da budem sk*t, poslije mi bude žao ali ne mislim loše – ispričala je Karleuša svoju situaciju sa Konjevićem.

–Ti bi uglavnom bude žao tri sekunde nakon što nešto izgovoriš. Tako da znate, nije ona baš toliko đubre, pokaje se to je jako važno – dobacila joj je Marija Šerifović prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.