NEDA UKRADEN SE OPET ŽALI: Sami snosimo troškove višemjesečne blokade

Sa zetom i kćerkom otvorila beauty centar i igraonicu.

Iako joj je na prvom mjestu bitno to što je ostala zdrava od početka pandemije koronavirusa do današnjeg dana, Neda Ukraden ističe da joj je velika briga biznis koji je pokrenula s kćerkom i zetom.

– Isuviše rada i sredstava smo uložili u našu porodičnu igraonicu i beauty centar da bismo to sada napustili. Trudimo se, uz velike napore, da ljudi ne napuste posao. Trudimo se da radimo koliko god je moguće.

Nažalost, ne postoji mnogo razumijevanja za ove djelatnosti pa sami snosimo troškove ove višemjesečne blokade. Nadamo se da je pred nama bolja godina – rekla je Neda.

Osim toga, Neda je otkrila da je pri kraju kada je riječ o radu na autobiografiji koju je počela da piše tokom dvomjesečnog karantina koji je bio proglašen u prvoj polovini protekle godine.

– Ovih dana prekucavam rukopis i znatno mijenjam i dopunjavam tekst. Slike samo naviru, jer su mi život i karijera tekli na više mjesta – država, gradova, adresa. Tu su i svi ti sjajni ljudi, autori, pjesme, koncerti, putovanja… Bit će to vrlo interesantna knjiga – istakla je pjevačica prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.