Darko Lazić opet “divlja” za volanom

Popularni pjevač Darko Lazić ponovo divlja za volanom, a sve je š**irao snimkom iz automobila, gdje se na instrument tabli vidi da pjevač vozi i više od 160 kilometara na čas.

Lazić je na svom Instagram profilu objavio dva snimka, na kojima je tagovao repera Marka Milivojeva Mlija i napisao: “Ide gas”.

Na snimku se čuje Darkov glas dok govori: “Kako si reko, kume?”, a zatim za nekoliko sekundi od nule ubrzava čak i više od 160 kilometara na čas, što se jasno vidi na videu koji je objavio, a zatim se čuje nečiji glas: “Koči, koči!”.

Kao što je poznato, Lazić je ljubitelj brze vožnje, a u oktobru 2018. godine doživio je stra**čnu saobraćajnu ne**eću u Brestaču kod Pećinaca, kada je njegov automobil sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Lazić je tada više od mjesec dana bio na intenzivnoj nezi u KBC Zemun, nakon čega je liječenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pjevač je saobraćajnu ne**eću doživio, kako je i sam priznao, pod dejstvom al**hola, a tom prilikom vozio je bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Uprkos onome što je doživio, Darko ne odustaje od brze i nebezbijedne vožnje, što po sebe tako i po okolinu prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.