SLOBA RADANOVIĆ PREKINUO ZARUKE: Ostavio djevojku i obrisao sve zajedničke fotografije

Iako je Sloba Radanović na sva zvona najavljivao svadbu sa, kako je govorio, ženom svog života Jelenom Đuričanin, mladi pjevač je raskinuo vezu sa svojom partnerkom poslije dvije godine i odlučio da konačno stavi tačku na burni ljubavni odnos, piše „Alo!“.

Radanović se dugo borio sa pose*ivnošću svoje vjerenice, ali je prije nekoliko dana među njima došlo do žestokog suk*ba, poslije čega je uslijedio definitivni raskid.

– Otkako su otpočeli vezu, Jelena je pokušavala da nametne glavnu riječ i preuzme ulogu muškarca. Umjesto da uživa u ljubavi, brinula je oko gl*posti i svakodnevno ljubomorisala oko sitnica.

Slobi je to na početku bilo simpatično, ali je brzo shvatio da je đavo odnio šalu. Poslije par mjeseci se potpuno oslobodila i natjerala ga da blokira mnoge djevojke koje je pratio na društvenim mrežama ili imao u kontaktima u svom telefonu.

Pristajao je na to da je ne bi izgubio, ali njena posesivnost je iz dana u dan postajala sve gora – priča izvor i navodi da je Jelena počela negativno da utiče na Slobin posao, što je ujedno i glavni razlog njegove odluke da je zauvijek napusti.

– Iako su često imali burne svađe i raskidali, uspjeli bi da se izmire i krenu dalje. Sloba bi preko svega prešao, ali mu je pukao film kada se Jelena po stoti put umiješala u njegovu karijeru.

Gotovo da nema spota pred čije snimanje ga ne bi ostavila zbog manekenke sa kojom treba da glumi ili ga psihički uništavala svojim prisustvom i negodovanjem.

Mnogo puta ju je upozorio da će je ostaviti ukoliko ne počne da mu vjeruje, ali ona nije uspjela da se obuzda već mu je posljednjih sedmica pravila haos oko projekata na kojima pred prolijeće treba da radi.

Posv*đali su se kao nikada to tada, ur*ao je tako da ga je čitav kraj čuo, poručio da mu je zagorčala život i da je gora od njegove bivše supruge – kaže izvor koji ističe da su male šanse za pomirenje.

– Sloba je mlad, lijep i uspješan momak koji ne mora da trpi psi*ičku to**ru. Pred njim je budućnost i karijera za koju godinama grize. Izgubio je oca, pa je istu noć nastupao. O takvom čovjeku se radi.

On može dosta da trpi, ali kad stavi tačku, onda je to zauvijek i čisto sumnjam da će se pomiriti sa Jelenom budući da mu je bila najveći stres umjesto najveća podrška u periodu kada je izgubio oca i kada ne radi.

Samim tim što je obrisao njihove fotografije i blokirao je na pozivima i porukama jasno pokazuje da je raskid njegova konačna odluka i da nema riječi o pomirenju – piše„Alo!“.

Pjevač se oglasio i istakao da su navodi o raskidu „izmišljotina“ prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.