UČESNIK ZADRUGE POD CRNOM MAGIJOM: Vladimira proklela bivša djevojka, zbog nje ne može da ima djecu

Otkriće!

Učesnik četvrte sezone rijalitija “Zadruga” Vladimir Tomović s vremena na vreme pominje bivše devojke i romanse koje je imao, a kako Rijaliti saznaje, jednu od njih pamtiće ceo život!

Naime, njegova bivša devojka A. N. iz Podgorice htela je da mu se osveti nakon što ju je ostavio i prekinuo vezu koja je trajala godinu dana, pa je na njega bacila crnu magiju!

Vladimirova bivša posetila je lokalnu vračaru i zahtevala da činima sve vrati Tomoviću, pa on zbog svega i dan-danas ne može da ima decu.

Vladimir je tu devojku mnogo voleo, ali nije pretpostavljao da će ona zbog raskida da mu pravi velike probleme. Pobesnela je što je Vlada raskinuo, a najnormalnije joj je sve objasnio.

Rekao joj je da prema njoj više ništa ne oseća i da neće da je laže da mu je lepo u vezi. Počela je da plače, dugo su razgovarali, a posle toga su se rastali i više se nisu čuli.

Vladimir je nastavio dalje, posle nje je imao još nekoliko kratkih veza. On je baš težak i ne vezuje se lako. Posle godinu dana od tog raskida stigla mu je poruka s nepoznatog broja, a kad je pročitao šta piše, š**irao se – priča nam Tomovićeva dobra drugarica.

Kako smo saznali, devojka sa kojom je Vladimir raskinuo htela je da mu se osveti, pa je otišla kod vračare koja baca crnu magiju.

A. N. poslala je poruku s nepoznatog broja Vladi, a on se š**irao kad je video šta piše. Napisala mu je: “Znam da nisi svestan toga koliko si me povredio, ali znaj da je moja senka uvek sa tobom.

Nećeš biti srećan ni sa jednom, a o deci možeš da sanjaš”. Na kraju poruke se potpisala imenom i prezimenom. Vlada nije hteo da šalje ništa na taj broj niti da zove.

Napravio se l*d, pa je obrisao poruku jer je u tom trenutku već bio mesec dana u vezi s drugom devojkom – priča naša sagovornica.

Tomović je tek posle tri godine shvatio da se njegova bivša nije šalila. S novom partnerkom hteo je decu, ali ona nikako nije mogla da ostane trudna.

Vlada je video da su stvari ozbiljne kada je vratio film i razmislio o svemu. Tri godine je s devojkom pokušavao da dobije dete, ali ona nije mogla da zatrudni.

Išli su na preglede, lekar nije mogao da sazna šta je problem. Testovi su pokazivali da je sa njim sve kako treba. Krišom je na kraju rešio da ode kod belog maga i proveri sve oko te magije.

Ispalo je da je bio u pravu. Taj čovek mu je rekao da su mu bačene čini i da je pitanje da li će ikada moći da ima decu. Video je žensku osobu crne kose, kakva je bila njegova bivša, ali je odmah priznao da ne zna dobro da radi skidanje crne magije.

Rekao mu je šta sve treba da uradi da se te čini ublaže, ali da ništa ne garantuje. Vlada nikome nije hteo da priča za ovo, znate kako je u Crnoj Gori, ne veruju svi u takve stvari – ispričala nam je sagovornica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.