SLUŠAJU, VRIJEDNO RADE I NADAJU SE FINALU: Viki Miljković zadovoljna đacima

Ove godine ima sjajan tim.

Viki Miljković kao mentorica u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda” trenutno ima dosta kandidata u svom timu, i ovogodišnji izbor je kako kaže i više nego odličan.

Pjevačica ih je pohvalila da su odlični đaci i da slušaju. Poslije dvomjesečne pauze od snimanja ”Zvezdi Granda” ona nastavlja da sa svojim timom grabi ka vrhu, a na to ukazuje i činjenica da je tokom pauze dosta radila sa njima.

– Kada smo Taške, naš sin i ja preležali koronu, tada sam nastavila sa pripremama. Imali smo više proba, negdje oko pet, šest. Dolazili su individualno, imala sam antitijela, nisu mogli ni oni meni da zaraze ni ja njih.

A oni koji žive van Srbije sa njima sam radila online rekla nam je Violeta, pa uzvratila pohvale Đorđu Davidu kao mentoru, koji predano radi kao i ona.

Ona u svom timu već godinama ima dosta ljudi, od psihologa, preko glumaca i vocal coach-a, pa izjavljuje da bi bilo bezveze da pored toga pojedinci ne dođu do finala.

Tokom praznika posjetila je Istanbul, više iz poslovnih razloga, o kojima još nije željela ništa da  otkriva prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.