Oglasila se Lidija Vukićević nakon saznanja o sm*ti Rialde: “Užasno sam se potr*sla”

Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz “Žikine dinastije” pre**nula je iznenada sinoć u 57. godini u Atini gde je u posljednje vrijeme i živjela, potvrdio je njen prijatelj.

Mnoge kolege imaju samo lijepe riječi za pokojnu glumicu, a ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Lidiju Vukićević, koja nije ni znala za tra*ediju, te se ovom prilikom veoma potresla:

– Jao, ja nisam ni znala. Da li je to moguće? Užasno sam se potresla. To je to. Treba biti jaka ličnost, jer ova korona nije samo fizička, nego više psihička bolest – rekla je kroz ogroman uzdah Lidija za Srbija Danas, pa dodala:

– Mi nismo imale neke zajedničke scene, viđale smo se tokom snimanja, bila je divna djevojka, a onda i žena. Ja ne mogu da dođem sebi.

Mnogo sam se pot*esla i uzn**irila. Svaki dan neke tužne vijesti. Mira Furlan, pa sad i Rialda, i to jako mlada, ja nemam riječi. Ljudi, treba imati jaku psihu za ovo vrijeme, mnogo je teško.

Ljudi samo gledaju da se ne zaraze koronom, a ne shvataju da treba sačuvati psihu – zaključila je glumica za Srbija Danas prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.