NOVI LAPSUS DARE BUBAMARE: Zbog ovoga se našla na meti osuda

Pjevačica Dara Bubamara poznata je po svom britkom jeziku i izjavama koje često postanu viralne i na društvenim mrežama izazivaju smijeh.

Ovoga puta Dara je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno koje je bilo vezano upravo za plaćanje karte u gradskom saobraćaju ju je kompletno zbunilo.

– Daro, je l’ si izvadila busplus karticu – glasilo je pitanje, a onda je pjevačica sve nasmijala odgovorom:

– Busplus? Ja ne znam šta je to! Izvinjavam se, ali za to nikada nisam čula. Uvijek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to. Ne vozim se gradskim prevozom – napisala je ona.

Dara je nedavno u jednom intervjuu objasnila da voli da troši novac na skupe automobile, pa ne čudi što ne zna šta je Busplus, s obzirom na to da kod kuće ima vozni park.

– Nikada mi nije žao da potrošim dosta novca na skup automobil. Te pare sam sama zaradila, niko mi nije poklonio i nije mi palo sa neba. Imam nekoliko automobila, nemam vozača i uvijek se vozim sama.

Zato volim da mi bude udobno u autu – rekla je jednom prilikom Dara u jednoj televizijskoj emisiji prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.