TOZOVAC SUPRUZI KUPIO NEKRETNINU: Obasipa je poklonima

Pjevač Predrag Živković Tozovac sa životnom saputnicom živi u prizemnoj kućici na , a kako komšije otkrivaju, nedavno je pazario još jednu nekretninu.

– Pričaju po komšiluku da je Tozovac supruzi kupio stan i u toj nekretnini sada dosta vremena provode. U neposrednoj je blizini njihove kuće, odmah pored jedne osnovne škole tu u kraju.

Malo su u kući, malo u novom stanu. I kućica u kojoj žive je prizemna, pa im je ljeti zgodno da izađu u dvorište koje je ograđeno, pa imaju i privatnost, zaklonjeni su od znatiželjnih pogleda.

Nije to sada neki luksuz, ali sasvim fino žive. Oni su skromni ljudi, uživaju u zajedničkom vremenu – kaže komšija i kroz smijeh dodaje da slavnog pjevača tradicionalno, svakog ljeta, viđa kako vozi bicikl ulicom u kojoj mu je dom.

– Da li vjerujete da Tozovca i u ovim njegovim godinama viđam kako ulicom vozi bicikl? Mislim da jedva čeka ljeto i lijepo vrijeme pa da može da se provoza.

Dobro se drži, aktivan je i u ovim godinama, ne posustaje. Po ovoj zimi i tokom korone ga rijeđe viđam, ali to je valjda i normalno, pazi se. Čuli smo da se oženio Mimom i svima nam je bilo drago.

Taj papir im ništa nije značio čim to ranije nisu uradili, ali ipak, tolike godine su zajedno. Divan su i fin par.

S druge strane, jedan mladić ističe da je odrastao gledajući poštovanje koje međusobno njeguju Emilija i Tozovac:

– Od djetinjstva ga znam i zaista je uvek bio gospodin. Nikada neki problem s njim nije bio, uvijek je ljubazan i fin, i u ovim godinama ima strpljenja da stane i da popriča sa svima. Mladi ga više ne prepoznaju, ali malo starije generacije i dalje vole njegovu muziku.

On je baš tog starog kova, tako se i prema supruzi ponaša. Nikad ih nisam čuo da se jedno drugom obrate na ružan način, a tek ne da se pos**đaju. Svima nama djeluje da je u njihovom odnosu dominantno poštovanje.

Starija gospođa je ispričala da je vijest o vjenčanju obradovala komšiluk.

– Nakon 40 godina bilo je vrijeme da se vjenčaju i malo provesele. Ja im od srca čestitam i da nastave tako da uživaju u svojoj ljubavi. Mimu često srećem kada ide u prodavnicu u nabavku, prava je dama i jako kulturna žena, uvijek dotjerana.

Kažu i da je dobra domaćica, moja prijateljica je često gost u njihovom domu i ima samo riječi hvale – priča susetka legendarnog pjevača i otkriva:

– Znali smo svi da je Tozovac nedavno išao na operaciju grla. Znate, u kraju je dosta starosjedelaca, pa se poznajemo.

Opet, ima on godina, ali na svu sreću uspio je dobro da podnese tu intervenciju i brzo se oporavio.

Rekao je da ne može da pjeva glasno, ali mi se ipak nadamo da ćemo ga čim dođu ljepši dani čuti kako pjevuši iz dvorišta prenosi expresstabloid.

.

.