Maja Šuput otkrila planove za budućnost: “Otvorit ću luksuzni hotel”

Maja Šuput je tokom gostovanja u podcastu Ane Radišić govorila o svojoj trudnoći, ali i o planovima za budućnost.

Pjevačica je otkrila da u trudnoći nema baš nikakvih problema, kao ni posebnih želja kada je prehrana u pitanju, a jedino što se promijenilo je odjeća koju nosi.

“Do tri i pol mjeseca trudnoće trbuh mi se uopće nije vidio pa sam bila zabrinuta je li sve OK i stalno sam zvala doktora da pitam raste li dijete pa mi je on rekao da je još prerano da se vidi.

Ali kad je odjednom krenuo rasti, to je bilo baš rapidno, kao ek**ozija. Ne stanem više u odjeću, ne znam ni gdje se trudnice oblače”, rekla je Maja i dodala da se nada da će njen sin biti na tatu.

“Nadam se da će biti na muža jer se meni moj muž oblači baš kako ja želim, istaknula je.

Kaže, nema nikakvih strahova kada su trudnoća i porod u pitanju, vjeruje da joj se dijete dogodilo u najboljem mogućem trenutku, ali kako je po prirodi nestrpljiva, želi što prije upoznati mališana.

“Preuzbuđena sam i stalno s njim pričam. Mali misli da sam luda”, kroz smijeh kaže Maja koja sa suprugom još nije smislila ime, no sigurna je da će biti strano kako se na putovanjima ljudi ne bi mučili s izgovorom, a u opciju dolazi i kombinacija dva imena.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov su bili uvjereni da im stiže curica pa je uslijedio š*k kad su saznali da stiže dječak.

Otkrila je i čime se bavi u trenutnoj situaciji kad nema nastupa.

“Za ovu godinu su mi od petog pa do desetog mjeseca vikendi bukirani za svadbe koje se ili nisu održale prošle godine ili su već prije godinu i pol zakazane. Osim toga radim i na dječjoj predstavi koja će se zvati „Što je to ljubav?“, kako se zove i moj album za djecu.

Predstava će biti zabavna, ali i edukativna”, otkriva Maja čiji poslovni planovi tu ne staju. Naime, planira jednog dana otvoriti i boutique hotel s 25 soba koji će odisati luksuzom i u kojem će gosti moći dobiti sve što požele, ali će se uvijek i htjeti vraćati u njega.

Jedino što još ne zna je njegova lokacija jer je prvotno maštala o Jadranu, a sad više nije sigurna u to.

Ispričala je i što je u poslu tjera naprijed i zašto toliko nastupa.

“Ego me tjera naprijed. Pitaju me često zašto ljeti šest dana u sedmici nastupam ako mi to ne treba. Radim to jer mogu, možda je glupo, ali eto, želim reći da sam ja to napravila, a drugi nisu mogli.

Meni je nevjerojatno da neko neće raditi. Dižem se u 5-6 sati ujutro i do osam riješim sve mailove i onda čekam kad će me neko nazvati”, ispričala je Maja.

Prisjetila se i svog života prije braka te otkrila što joj je najviše nedostajalo.

“Meni je super bilo i kad sam bila solo, radila sam na karijeri i putovala. Imala bih navečer koncert u Gospiću, a ujutro se probudim u Saint Tropezu.

Nedjeljom mi je bilo teško, dođem m**va umorna od petka i subote s gaža i samo bih s nekim pod dekicu, a nemaš dečka. Nedjeljom mi je najviše falio.

A onda sam našla dečka koji voli sve što volim i ja”, zaključila je prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.