R*T IZMEĐU DARKA LAZIĆA I ANE SEVIĆ I DALJE TRAJE: Darko se oglasio i otkrio razlog, progovorio i o tužbi za alimentaciju

Pjevač ističe da ipak na kraju Ani Sević ne zamjera ništa i da su u skroz korektnim odnosima.

Iako je Darko Lazić imao u planu da povede ćerkicu iz prvog braka na zimovanje sa vjerenicom Marinom Gagić i njihovim sinom Aleksejom, do toga nije došlo.

Ipak, kako sam folker ističe, ne zamjera bivšoj supruzi Ani Sević što nije pustila Lorenu da krene sa njima.

– Razumijem Anu, plaši se zbog bebe (prim.aut. Sene, ćerke koju je nedavno dobila sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem). Mi smo u korektnim odnosima, čujemo se stalno oko djeteta.

Nikada nismo bili u sv*đi, samo smo imali neke neraščišćene stvari, a to smo završili – ispričao je Darko za “Svet”.

– Sad je sve super, sve dolazi na svoje. Tužba za alimentaciju o kojoj se piše ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve raščišćeno.

Čim sam saznao da se porodila, hvala milom Bogu, poželio sam da taj mali anđeo bude živ i zdrav – dodao je Lazić.

– Njoj i Danielu sam poželio puno sreće. Ana je upoznala Alekseja, išao sam sa njim po Lorenu i mislim da ga je tada vidjela. Preko telefona jeste sigurno. Kad sam rekao da mi nije dala godinu dana da vidim Lorenu, sve je to izrečeno u nekom bijesu. Ja sam se pogrešno izrazio – daodaje Darko.

– Kad je čovjek bjesan, svašta kaže. Bitno je da je sada sve lijepo i da će biti. Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na gl**ost i odreaguješ. Ali, hvala Bogu, pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi.

Ana mi je izjavila saučešće kad mi je otac pre**nuo. Poslala mi je suzu, pošto nije mogla da dođe na sa**anu jer se tek porodila – ispričao je pjevač i dodao:

– Lijep vijenac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovjek. Ona nikad nije bila nečovjek.

Mi u afektu svašta kažemo a ne mislimo. Veličinu čovjeka pokazuje to koliko može da oprosti – završava on prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.