Golubović smatra da ga reper ne poštuje: Čorba je pi**etina, počeo je da talasa

Kristijan Golubović pol**o je zbog ponašanja štićenika Milana Jankovića Čorbe, pa za***tio da će mu doći glave ako nastavi da se bahati prema njemu.

Naime, zadrugari cele nedelje pripremaju film “Zabranjena ljubav”, a gotovo za sve se pita momak s vrelog asfalta. Dok je objašnjavao Nikoli Đorđeviću u pabu kako sve treba da izgleda, kuvar sa Kosova mu se zamerio, zbog čega je nastala njihova prva velika sv**a.

Čorba: Hajde da snimamo, ti si u nekom tripu da sad Nikoli objašnjavaš. Smaraš sada baš, pričaš bez kraja, shvati da daviš ovde mnogo. Ne budi deda.

Kristijan: Alo, bre, kome ti to? Nisam ja u tripu, nego u razočarenju, razočaran sam u vas!

Čorba: Ti prespavaš pola sastanka i onda kreneš. Dosta je više, samo ti, pa ti.

Kristijan: Na koga ti dižeš ton? Nemoj to više da ti se ponovi nikada u životu. Ti si u tripu da si neko i nešto. Razlika između mene i tebe je velika.

Ne talasaj da ti ne skratim krilca. Ti čim je vreme spavanja, ti sm**ljaš. Odmah legneš. Uteraću ti k**ac jer ja ne spavam nikada. Ja učestvujem u ovom šouu.

Nakon toga Kiki je galamio jer nije mogao da poveruje da mu se drug zamera, a onda je Čorba izleteo iz paba. Tada je k**mi-momak zapretio reperu pred Mišelom Gvozdenovićem i Nikolom Đorđevićem.

Kristijan: Ovaj mali nije svestan šta ću da mu uradim ako nastavi ovako. Grkljan ću da mu izvadim ako me ne bude poštovao. Ja sam ga ovde izvukao, favorizovao. On je mali Kristijan, ali se obrukao jer ne poštuje žene. Ima da ga us*rem ako se ne smiri.

Kada se sastanak na kome su zadrugari glasali za najnezahvalniju osobu završio, Čorba je ponovo bocnuo Golubovića, pa mu poručio da ide da spava, a ne da radi na snimanju filma “Zabranjena ljubav”, što je bivšem ro**jašu zasmetalo.

Kristijan: Mnogo sebi daješ za pravo, nismo mi ovce čuvali. Ako nemaš poštovanje, usraćeš se u gaće kad te ja budem dohvatio, jesi čuo. Ne znaš ti ko sam ja još uvek – uzvratio je Kristijan.

Čorba: Ti spavaš na sastanku, ja ne smem – prebacio je reper.

Kristijan: Pa snađi se, pi**o. Ja radim 100 poslova, pa spavam. Ti ništa ne radiš. Od čega si ti umoran?

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.