Janjuš izjavio ljubav zadrugarki za koju ste se najmanje nadali: ONA ZAN*JEMILA OD Š*KA

Š*k!

Sinoć je u Beloj kući održana još jedna “Igra istine”, a jedno od pitanja postavljeno je za Marka Janjuševića Janjuša: “Čula sam da ti se neko sviđa u kući, pa nam prokomentariši?”

Ima tu par osoba koje mi se dopaduckaju, ali jedna mi se jako dopaducka i jako je slična osobi koja mi je rodila dete i jako su slične po ponašanju i ta osoba je Sandra, i sa njom bih jedino bio!

Ja sam iskren i slobodan, samo da ne uđe neko grom i pokvari sve, da li mislite da lažem? Ja bih voleo sutra jedan buket, i čekam da izađe iz hotela pa ćemo videti dalje! – rekao je Janjuš.

Imate moj blagoslov – rekao je Mića.

Danas kada sam izlagao hteo sam da kažem da tebi Ana jako prija, ali da ti ne bi mogao zbog Miljane da gajiš osećanja, da li te to sprečava? – bilo je pitanje za Zolu.

Ja sam rekao da nisam ravnodušan, i iskreno mislim da bi bilo nenormalno, ali je uradila neke stvari i na mogu da budem ravnodušan, kao ni ti – rekao je Zola, pa postavio pitanje za Aleksandru Nikolić: Ako možeš u tri reči, opiši na koji način sada gledaš Maju Marinković, i koje su tri njene najupečatljivije osobine i koje je opisuju, ali da budeš iskrena?

Moje mišljenje ne može da bude bolje, jer se preko tih stvari ne prelazi! ume da bude kvarna, kao malo pre u onom pitanju i mislim da Ivanu nagovara protiv mene, kvarna, prva je stvar, a druga je da je gl*pa jer je pogrešila u odnosu sa Čorbom, i ne vidim je – rekla je Aleksandra.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.