KOD MENE IMA KAJANJA POSLE ODNOSA: Čorba PONOVO PONIZIO Maju, ona spremna da NAPRAVI NOVI KARAMBOL

Biće žustro!

Upravo je počela emisija “Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević je najavio prvi prilog koji je Veliki šef spremio za danas.

To je bio razgovor Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe u pabu. Maja je njemu pričala da će biti budala ako je zameni sa nekom drugom devojkom, kao i ona. Čorba joj je rekao da bi to uradila sebi, a ne njemu, a zatim je krenuo da je ponižava, zbog čega se ona nadurila.

Reper je Maji poručio i da je slobodna da radi šta hoće.

Ovo je poslednja nedelja da ćete gledati ovakve stvari. Od ponedeljka okrećem novi list. Ovo deluje baš grubo – rekla je Maja.

Čorba se na početku poznanstva ponašao zaštitnički, spremao večere. Sada ispada kao klinac koji dobio hoklicu, pa se promenio.

Ali nije bitna hoklica, bitan je pritisak. Hteo je da je se otalja, da se ne bi su**bljavao sa drugima. On nju pon*žava ovde, a nije je pon*žavao pre hoklice.

Udvarao se, bio je gospodin, fin dečko, a sada je ispao gori od njih. Janjuš je bar voleo, uništio je brak – dodao je Kristijan.

Ja se ne bih složio sa Kristijanom. Ja ne mogu da poštujem nekoga, ako ne poštuje sam sebe. Posle klipa sam shvatio da sam napravio grešku – nastavio je Čorba.

Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Malopre si pričao drugačije. Da sam znala da je ovakav dečko u vezi… – zamerila je Maja.

Kristijane, kakav bi ti bio da ti devojka baca poglede ka drugom? – pitao je Čorba.

Posle j**anja nema kajanja – poručio je Golubović.

Kod mene ima. Neću da idem dublje u kanal. Dobra je p**ka, zal*dela me, kr*sao sam se sa njom, neću da idem dalje. Veće poniženje bi bilo da sam nastavio.

Onda bi možda bilo štipanja, ko zna čega. Hajde da krenemo od toga da li je ona sama sebe ponizila, pa da li sam je – uzvratio je reper

Ti sada hoćeš da prebaciš da se sklanjaš od Maje jer je gledala u Janjuša? – pitao je Milan.

Ne, to je jedan od razloga – odgovorio je Čorba.

Pumpa razloge da bi mogao da je ostavi – zaključio je Čorba.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.