“ĐIR SA MEMOM”: Isak Šabanović otkrio da mu je bivša djevojka iz Sarajeva

Osvojio je publiku.

U novoj epizodi ekskluzivnog serijala “Đir sa Memom” gost je Isak Šabanović, Crnogorac koji je oduševio svojom izvedbom u muzičkom šou “Zvezde Granda”.

Voditelj Sulejman Haljevac Memo ispitao je Isaka o svemu, od porodice, muzike do bivših ljubavi i to iz Sarajeva.

Nakon što je “oduševio” na sceni “Zvezda Granda” pjevajući pjesme Mladena Vojičića Tife “Stipu gatibo” i Željka Bebeka “Oprosti mi što te volim” njegova popularnost preko noći je skočila.

Priznaje da ga je najviše bilo strah negativnih komentara žirija, a dobio je upravo suprotno.

– Pomislio sam: “Šta ako odem na taj “Grand”, daju mi negativne komentare i izgubim i ovo malo posla što imam – kazao je Šabanović.

Dizanje tolike prašine nakon nastupa, na kojem je pustio i suzu, kaže kako nije očekivao.

– Sarajevo je za mene majka rokenrola. Tu su nastali “Zabranjeno pušenje”, “Divlje jagode”, Čola, Merlin, “Plavi orkestar”, Elvis J. Kurtović – kazao je Šabanović.Na pomen bivše djevojke iz Sarajeva zarumeni se. Ne želi kaže pričati o njoj, ali priznaje da mu se javila i pružila podršku.

 Ma zna sve kuhati, i pitu. Ali nećemo o tome – kroz smijeh kaže Šabanović.Samo za đirovce otpjevao je još jednu Tifinu pjesmu i to “Grbavicu”, kao i dio pjesme Kemala Montena “Sarajevo ljubavi moja”, ali i “Miljacku” i “Romaniju” Halida Bešlića prenosi expresstabloid.

.

.