Čuo sam svašta o njoj: Kristijan raskrinkao Anu Korać, a onda i imao savjet za nju

Marko Janjušević i Filip Car pripremili su još jednu zanimljivu radio emisiju “Sprdnja” za gledaoce.

Oni su pozvali Sandru Rešić, Kristijana Golubovića, Marka Đedovića, Vladimira Tomović i Lepog Miću kako bi bili stručni žiri da predstojeću anketu o hitovima za sva vremena.

Prva pesma na redu bila je od Sanje Stanković koju je snimila u duetu sa Anom Korać. Potom je žiri prokomentarisao pesmu.

Nisam znala da je to njihova pesma, nisam najbolje razuimela reči, mislila sam da je to Matorina pesma sa bananama. Mislila sam da je to ista pesma, ali sam skontala da je druga pesma.

Meni je ovo talenat, ne žellim ni da komentarišem da mi se ovo jako sviđa – rekla je Sandra.

Pesma kao i “Banane”, vesela pesma u letnjem hitu, međutim, nije mi jasno, ja Anu ne znam lično, čuo sam sve i svašta, i lepo i ružno, ali ne mogu da shvatim, sve i svašta se priča o njima.

Umesto da naprave pesmu da su domaćice, one prave o markama. Od cele pesme sam zapamtio Luj Viton. To je ono znate, upoznali smo se večeras na splavu, otišli smo posle kući na hoklicu, a sutra sam ti kupio tašnicu Luj Viton.

To je taj neki model devojaka. Kada ti non stop to nabacuju na kičmu, ne bi trebalo takve pesme da pevaš. Nego malo da skreneš temu, ona koja te rovari non-stop i ovde i napolju – izjavio je Kristijan.

Ja je znam odlično – ubacio se Janjuš.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.