ANDREANU ČEKIĆ BIVŠI MOLI DA SE POMIRE: Ona kaže kako joj ugrožava karijeru

Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažirala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi.

Bivši vjerenik Andreane Čekić Marko Milošević moli pjevačicu za oproštaj i drugu šansu nakon što su se žestoko po**ađali tokom odmora na planini prije nekoliko dana.

Veza zvijezde “Granda” i njenog menadžera od početka je bila burna, a česte sv*đe i rasprave nisu izostajale. Ipak, svaki put pjevačica je svom vjereniku davala drugu šansu u nadi da će biti bolje, ali nakon sv*đe na odmoru je shvatila da više ne ide.

Kako kaže izvor blizak Andreani, ona je definitivno stavila tačku na njihovu vezu i kaže da više ne postoji šansa da mu oprosti. Odmah po raskidu, otputovala je u Beč, gdje vrijeme provodi s porodicom i prijateljima i trudi se da zaboravi na Marka.

Međutim, on je jako upo*an po pitanju pomirenja, pa je svakodnevno zove i moli za oproštaj i za drugu šansu. Kako mu se Čekićeva ne javlja, on joj šalje poruke u kojima obećava da će se promijeniti, da je više neće sramotiti, kao i da neće biti ljubomoran i svadljiv.

S obzirom na to da se ona više puta opekla vjerujući mu, obećanja je više ne zanimaju, a kako kaže sagovornik, dosadilo joj je da zbog njega ugrožava svoju karijeru.

Otkako je s njim u vezi, mnogo se negativnije kotira u javnosti, posebno zbog čestih sv*đa o kojima se pisalo, a smučilo joj se i to što je zbog svakog sk***ala morala da objašnjava porodici i prijateljima šta je u pitanju.

Podsjetimo, Andreana i Marko su nedavno otputovali na odmor na planinu, gdje su se najprije pos**đali u restoranu naočigled svih. Tu su bili prisutni i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a njihovim prijateljima je bilo vrlo neprijatno.

Sv*đu su nastavili u apartmanu, gdje su letjeli predmeti, a sutradan su zajedno napustili hotel.

Nakon toga, Andreana je raskinula s Markom i dala mu otkaz, a kao menadžera je angažirala Ibru Šarića, koji radi turneje po Americi prenosi expresstabloid.

,

.

.

.

.

.

.