SA FILIPOM IMAM DOGOVOR: Iva okrila najnovije detalje i ZGRANULA JAVNOST

Nakon brojnih spekulacija i njihovih negiranja, nekadašnji učesnici Zadruge Iva Grgurić i Filip Đukić priznali su da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Iva se sada prvi put oglasila nakon raskida i ispričala da sa Filipom ima dogovor.

Ne želim da kažem da li je u pitanju prevara, udaljavanje ili prosto gašenje ljubavi. Sa Filipom imam dogovor da o raskidu ne pričam.

Puno se toga šuškalo, govorili su da smo raskinuli i pre par nedelja, ali to nije tačno. Raskid se sada dogodio, pričaću o tome kada budem mogla – rekla je Grgurićeva.

Podsetimo, Iva se ranije oglasila na društvenim mrežama povodom raskida.

Dragi naši, želim da vas obavestim da Filip i ja nismo više zajedno. Želimo da se zahvalimo dragim ljudima koji su bili uz nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost.

Ovo je težak period za oboje, shodno tome nećemo davati nikakve izjave – objavila je Iva na svom Instagram profilu, a kasnije se nadovezao i Đukić sličnom porukom za fanove.

Filip i Iva su započeli vezu u trećoj sezoni rijalitija Zadruga, po izlasku su bili nerazdvojni, a od nedavno su se i zajedno zaposlili na jednoj televiziji gde je Filip radio kao voditelj emisije, a Iva kao prezenterka vremenske prognoze.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.