Dragana Mitar se pomirila s dečkom, pa dobila bi*snu mašinu

Dragana Mitar nikada nije imala ovako dobar početak godine – prvog dana januara proslavila je svoj trideseti rođendan, da bi samo nekoliko kasnije za Pink.rs priznala da je obnovila emotivnu vezu s Đorđem Gajićem, sa kojim je romansu otpočela ljetos, nakon napuštanja treće sezone “Zadruge”.

Ubrzo su, zajedno sa njenim sinom Jovanom, otišli na zimovanje, a lijepim dešavanjima na njenom privatnom planu tu nije kraj, naprotiv.

Naime, kako saznajemo, Dragana je postala ponosna vlasnica luksuznog BMW-a serije 3, koji joj je kupio ni manje ni više nego Đorđe, njen stari-novi dečko!

Gajić je, po svemu sudeći, više nego ikada odrešio kesu za zakašnjeli rođendanski poklon svojoj dragoj, i ispred stana u kojem žive doterao skupocjeni četvorotočkaš, sa sve uksranom mašnom, zbog čega je bivša učesnica “Zadruge” doslovno ostala bez teksta.

Za ovu sitnicu, Draganin dečko iskeširao je, kako saznajemo, čak 20.000 evra, što dovoljno govori o tome da za njega ni u vrijeme korone nema zime prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.