OMRAŽENIJA SI OD LUNE ĐOGANI: Marko Đedović UNIŠTIO Maju komentarima, a onda joj SVE SASUO U LICE

Pokušavala je, ali bezuspešno.

Raspodela budžeta je u toku, a naredni zadrugar koji je dobio srednji budžet, bio je Lazar Čolić Zola.

On je trenutno najjbolja verzija sebe. Kada je bila priča o njemu i Miljani, i kada je Marija sve to osporavala, pitao sam je da li očekuje princa nekog, rekao je Marko.

Ja samo nisam očekivala kockara, prokomentarisala je Marija.

Ana i Zola su mi veoma interesantni, a verujem da su i Mariji. Ja to podržavam, a onaj konflikt sa Marijom, sa šlagom, to je bilo i za očekivati. Zola samo ćeraj, rekao je Đedović.

Ana treba da komentariše, ustaje, da više voli Zolu. Prodrmali su se, pribrali, i deluju bolje i raspoloženije. Zola je bolji sa njom, nego sa Miljanom. Meni je Ana okej, dodao je Đedović.

Majo, verujem da si omraženija od Lune Đogani. Jedino šta možeš da izvučeš je to, da ako se nastavi to*tura koju si prouzrokovala je to da dobiješ one babetine kod sebe.

Babe su ti spas, ako nisu po*rle do sad. Moći ćeš ko mečka da se slikaš, za 200 evra. Kada te neko pljune, verujem da bi ga izbola nožem, a kada ti neko da savet, ti sve naopako uradiš.

Je*eš se za sve pare, a kada voliš ti si spremna iz osvete da se po*ebeš sa drugim, da predaleko odeš i ostalo. Moj otac bi presudio i njoj i sebi.

Takve stvari su poraz za jednog roditelja. Ti nisi svesna šta si mu priredila. Nama nisi ništa, osim Janjušu, jedina osoba si samo ti i tvoj otac.

Desila mi se energija sa Čorbom, Kiki mi je rekao da se maligni tumor odstranjuje. Samo sam presekla sa Janjušem – dodala je Maja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.