BOSANAC RASKRINKAN: Radio nastup sa takmičarkom a ona otkrila koliki je bio bakšiš

Posljednji na velikoj sceni u sinoćnjim “Zvezdama Granda” imali su priliku da anstupe Almir Delić (34) iz Maglaja i nova kandidatkinja Nermina Mamanović (35) iz Živinica.

Almir iz tima gostujućeg mentora Saše Matića predstavio se pjesmama ”Da nemaš drugoga” Šabana Šaulića i ”Prokleta je violina” Saše Matića, dok je Nermina pjevala pjesme ”Upravo ostavljena” Jele Karleuše i ”Pametna i luda” Marije Šerifović.

Almir je dobio maksimalnih šest glaosva dok je Nermina dobila pet, i time su oba kandidata prošla direktno u četrvti krug.

Bosanc je kao jedini član žirija koji Nermini nije dao glas prvi komentarisao:

Bolji je bio prvi kandidat. Čuo sam da si bila niska u prvoj pjesmi – rekao je on a onda se prisjetio da je radio jednom doček nove godine u Danskoj sa Nerminom

To si bila ti? Pa tad si odlična bila!

Bosanac nije 40 godina radio doček a otkako je u ”Zvezdama Granda” radi svaku godinu – našalio se Popović, a onda su ostali članovi žirija počeli sa zadirkivanjem Bosanca jer im nikad ne priča o svojim ”tezgama”.

Je l’ dijeli bakšiš sa vama, reci nam Nermina – pitali su je članovi žirija na šta je ona rekla da radi to uvijek, ali nije željela da kaže koja je cifra bila u pitanju.

Ono na šta je Jelena obraćala najviše pažnje jesu sigurnost i samopuzdanje kod kandidata

Almire, ti si zvjerka za šoubiznis. Super pjevaš, nastup sjajan, ne plašiš se kamera. To sam nagradila. A ti Nemrina, ta drskost, i kako ti radi mozak, ti si za ovaj posao.

Pa da Nermina, je i bila u problemu u prvoj pesmi, nema precizne intonacije. Bog je ko pogodi prvi ton. Ali si dobra, mjesto ti je ovdje. Sa druge strane Almire bio si bolji u prošlom krugu – rekla je Marija, a Viki se složila

Treba da pjevaš šou pjesme, ne zalijeći se sa Šabanom.

(expresstabloid)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.