MAJA ŠUPUT PROGOVORILA O IMENU ZA NASLJEDNIKA: “Uz Šuput ne ide ništa, ali …”

– Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci mal**etiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se, govori pjevačica.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) uživa u trudnoći i svakodnevno pratiocima otkriva neke nove detalje o svom stanju. Za InMagazin je otkrila da se osjeća dobro i zapravo isto kao i prije, samo što je deblja, viša, veća…

– Ne znam koji je pravi izraz. I dalje nisam pala u energiji, i dalje mi se ne spava. I dalje se probudim u pet ujutro i čekam potres. Klasika. Samo što za razliku od drugih ne smijem popiti ništa za smirenje – rekla je pjevačica i dodala da je zadovoljna svojim izgledom u trudnoći.

– Otišlo je sve u trbuh, a ruke i noge iste. Neka bude ovako kako je. Samo da sam ja poletna, pokretna i ne moram mirovati. I da ništa ne trese.

Jer imam osjećaj da će mi se dijete roditi i umjesto mama i tata reći potres i korona – našalila se. Rekla je i kako joj je ipak bilo potrebno neko vrijeme da shvati da će roditi dječaka.

– Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pi**olje, kamione jer me toliko ljudi oko mene uvjeravalo da će to biti mini Maja.

Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: ‘Tatina kći, da bar bude curica.’ Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš za svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu – kaže.

Do porođaja su joj ostala dva mjeseca, pa Maja i Nenad itekako razmišljaju o imenu za dječaka. Pjevačica kaže da će se u svakom slučaju odlučiti za strano ime.

– Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad.

Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada.

Sad klinci više nisu normalni, tuku se.

Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi čitav život govori: ‘Jesi li morala?’ – pojašnjava prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.