‘BIĆU SUPER BAKA, STAVILA SAM I BOTOKS’ Goca Božinovska nestrpljivo iščekuje unuče

Nedavno je u medijima kao bo*ba odjeknula vijest da mladi par Mirko Šijan i Bojana Rodić očekuju dijete.

Buduća baka Goca Božinovska najsrećnija je zbog proširenja porodice, a sada je otkrila da će sigurno biti odlična u odnosu prema svom prvom unučetu.

Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i djecu.
Goca je otkrila i da se njen sin mnogo smirio i da vjeruje da će biti posvećen otac.

Moj sin se mnogo smirio. Sjedi kod kuće i posvećen je sebi i djevojci. Vidjećemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila.

Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvijek moja beba. Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni djeci, biće super ako Mirko povuče na nas.

Sada je na meni da obezbijedim da mi i snaja u kući uvijek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos.

Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne smije da joj bude hladno – rekla je Božinovska, a potom otkrila da li Mirko i Bojana planiraju svadbu:

Planira se vjenčanje prije bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i vjeridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano – navela je Goca prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.