PROGOVORIO OTAC NOVOG CECINOG DEČKA: Evo kako je reagovao kad su mu saopštili presudne vijesti

Za novu ljubavnu vezu Svetlane Cece Ražnatovic (47) juče nije saznala samo javnost!

To je bila novost i za Miloša Srejović, oca njenog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Bogdanov tata, inače vrhunski sportista koji je svojevremeno proglašen i za najboljeg sportistu celog Balkana, što je malo kome pošlo za rukom.

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok, ekskluzivno za Srpski telegraf je otkrio šta je sinu rekao nakon saznanja da je u vezi sa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović.

Odavno Bogdana nisam video tako srećnog, kada me je pozvao i saopštio mi vesti, rekao mi je da se sve dogodilo spontano iz srce i duše. Na to sam mu rekao: “Ako je sve tako kako kažeš, neka vam je blagosloveno – kazao nam je Miloš.

Inače, Miloš je rođeni Kragujevčanin, a svoj grad je proslavio sada već davne 1978. godine, kada je postao šampion Starog kontinenta u troskoku na Evropskom prvenstvu u Pragu. Te godine proglašen je i za najboljeg sportistu Balkana.

Tri godine kasnije, 1981, postigao je i rekord karijere. Naime, doskočio je u Sarajevu do fantastičnih 17,01 metar, što je i dan-danas rekord Srbije u troskoku. Nažalost, zbog povrede tetiva ubrzo je završio takmičarsku karijeru, i to samo sa napunjenih 25 godina.

Ipak, Bogdanov tata je bio uspešan i na ostalim planovima. Završio je Ekonomski fakultet i član je Mense. U politiku je ušao 1994. godine, a u jednom intervjuu izjavio je da ponosan što je u doba njegovog mandata grad Kragujevac dobio sportsku halu.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.