NAKON 40 GODINA VEZE: Tozovac oženio dvojnicu Nade Obrić

Ipak je riješio da u vrijeme novogodišnjeg dočeka 31. decembra proslavi svoju ženidbu u uskom krugu svojih bližnjih.

Živuća legenda narodne pjesme Predrag Živković Tozovac je konačno u 85. godini života stavio potpis na papir i oženio se.

Stupio je u brak sa svojom partnericom Emilijom Mimom kako je on odmilja zove sa kojom je 40 godina proveo u ljubavi okružen pažnjom i razumijevanjem. Objava u medijima da je stupio u brak na 80. rođendan nije bila tačna.

Zapravo tada je on najavio skoro vjenčanje jer je već osjetio simptome oboljenja na karotidi u grlu, da bi poslije nastupile nedaće sa glasnicama koje su mu oštećene greškom hirurga.

Potom je nastupila korona. No, Tozovac je ipak riješio da u vrijeme novogodišnjeg dočeka 31. decembra proslavi svoju ženidbu u uskom krugu svojih bližnjih.

Bila je to intimna varijanta u stanu gdje je došao matičar a gdje se potom  zasviralo i zapjevalo. Naravno ovoga puta Tozovac je samo uživao.

Razlog ove iznenadne ženidbe, kaže, nije materijalne prirode, jednostavno to je bila njegova životna želja da i na papiru ovjekovječi njihovu dugogodišnju i prelijepu vezu.

Mima i njena kćerk, a kaže Tozovac, su uvijek tu za njega, prepažljive i predusretljive. Tozovac se kao veoma mlad oženio kada je imao 20 godina. Danas i ne zna šta se dešava sa njegovom prvom ženom koja živi u Americi prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.