Aleksandra progovorila o pr***ciji u Švajcarskoj: Držao me je pet dana zaključanu u stanu: Modrice sam imala po cijelom tijelu

Aleksandra Nikolić konačno je otkrila kakvu je tor**ru prošla dok je radila mutne poslove u Švajcarskoj.

Sta**eta je pričala sa Markom Đedovićem i priznala mu sve o svojoj najmračnijoj tajni, koju je nedavno izneo Kristijan Golubović dok ju je peckao za crnim stolom.

Naime, Aleksandra je priznala da se p***la po Švajcarskoj, gde je u jednom trenutku postala žrtva na*lja od jedne mušterije.

Jedan lik kojem sam pružala se**alne usluge me je tu*ao. Nisam znala gde se nalazim.

Komšije su prijavile dreku, viku, došla je policija, ja se pravim da ne znam engleski. Posle toga me je zaključao u stanu, pet dana mi nije dao da izađem.

Samo do pumpe da kupim nešto. Ja ti se vratim posle na posao, kad za šankom sedi taj što me je pre*io. Namerno je došao jer je znao da mu ne smem ništa.

Bila sam tu još 15 dana, posle toga sam otišla kući. Toliko me je tu*ao i mal**irao da sam svuda imala modrice. Bila sam pre**jena kao niko po celom telu, govorila je Aleksandra.

Što nisi rekla policiji? Zašto nisi prijavila na**lje. Pobogu devojko, pitao je Đedović.

Udarili bi mi zabranu na Šengen, ne bih mogla da putujem, jer sam radila na crno. Posle sam se razmišljala kako da mu vratim, ali Bog će da mu vrati za pov*ede i ba*ine koje je meni naneo, dodala je Nikolićeva.

A u Bujanovcu? – pitao je Marko.

U Bujanovcu je užas. Kafana neka grozna. Puste Stoju i igraju. Ma kao komedija film. To su sve neki čudni tipovi. Ti Marko tamo da odeš ti bi um*o od smeha.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.