Ljuba Aličić udario na Kulićku: Miljana je l*da i mene je gledala

Šok

Ljuba Aličić ne krije da voli i da prati rijalitije, posebno “Zadrugu”, pa je otvoreno pričao o aktuelnim zadrugarima.

Naime, folker je u više navrata bio gost i pevao im je na proslavama i žurkama. On je istakao da je Miljana Kulić, prema njegovom mišljenju, upečatljiva, ali da treba da se okrene bivšem Lazaru Čoliću Zoli, a ne da muva sve žive oko sebe.

Miljana Kulić, ona je, bre, luda. Opičena 100 odsto. Ona samo napada pevače, napadala je Darka Lazića, Dinču, Svilara… i mene je gledala na tim žurkama.

Ima ona njenog Zolu, pa s njim treba da vodi rijaliti, da ove ostale ostavi na miru. Videli smo da joj rijaliti ide odlično i u spoljnom svetu. Oni se porodično sv**aju svi. Prave cirkus, rekao je Aličić, pa se osvrnuo na Golubovića:

Kristijana privatno poznajem, on je ljudina. Oni tamo mogu da ga proglase ovakvim i onakvim, ali on je gospodin. On ih tamo sve savetuje, voli ljude, voli Mišela. Golubović je čovek veseljak i nikog prvi ne dira. On tamo nije zaštitnik, već savetnik za sve.

Inače, osim što je bio gost u “Zadruzi”, Ljuba je u više navrata bio gost i u studiju kod Jovane Jeremić u emisiji “Upoznajte parove”, gde se žestoko svađao s pojedinim učesnicima. Pokazao je da bi bio idealan za rijaliti, ali ne pristaje da bude deo cele te priče, već uživa da ih posmatra sa strane.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.