Aleksandra otvorila dušu: Bivši dečko me je tu*ao

Još jedna po**esna tajna.

Učesnica “Zadruge 4” Aleksandra Nikolić ispričala je da je imala problem s bivšim dečkom, koji ju je u naletu besa iš**arao!

Takmičarka se poverila cimerima u Imaginarijumu, pa je ispričala da je posle in**enta vezu s problematičnim momkom odmah raskinula.

S jednim dečkom sam dve godine bila u vezi. Sjajno smo se provodili, čuvao me je kao malo vode na dlanu. Imao je stabilan posao, ali je u jednom trenutku rešio da ga promeni.

Postajao je sve nervozniji, pa kada se vidimo, ne pričamo ni o čemu drugom, sem o njegovom poslu i kolegama. Jedne večeri sam svratila do njega, čim sam ušla, videla sam da je pi**n.

Pitala sam ga lepo da li mogu nekako da mu pomognem, a on je krenuo da viče i besni. Rekla sam mu da se smiri i da nisam ja kriva što prolazi kroz agoniju. Insistirala sam na tome da mi sve ispriča i na kraju rekla da je sam kriv što ne ume da kontroliše nervozu – ispričala je Alekandra, pa nastavila sa detaljima:

Tada je ustao, prišao i odjednom počeo da mi lupa šamare. Ništa nisam rekla, samo sam se okrenula, obukla i izletela iz stana.

Svojima sam odmah ispričala šta se izdešavalo i rekli su mi da ne žele da me vide više nikada u njegovoj blizini. Poslala sam mu poruku da raskidamo i tako se sve završilo – ispričala je zadrugarka.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.