SMRŠALA I NE SPAVA VEĆ DVIJE SEDMICE: Žanamari Perčić nastoji da zaposli mozak

Potresi, korona i rad u studiju je iscrpljuju.

Tokom pandemije Žanamari Perčić na Instagramu redovito objavljuje fotografije i videa svojih odjevnih kombinacija koje pršte se*sepilom, no svojom posljednjom objavom fanovima je dala do znanja da je zbog svega što se u zadnje vrijeme događa smršaviela.

Na videu koji je objavila vidi se da su joj hlače postale preširoke i da je u posljednjih nekoliko sedmicaizgubila kilograme.

-Hlače su mi se raširile ili sam to ja izgubila kile?- napisala je u opisu videa, što je prokomentirala i voditeljica Ecija Ivušić.

Manje se živciraš, zato-zaključila je Ecija, ali ju je Žanamari odmah demantirala i otkrila kako ju more razne brige.

-Upravo obrnuto. Već 2 sedmice ne spavam, hiperventiliram i srce mi radi 100 bpm! Ali drago mi je da se ne vidi. Kida me kad ljudi pate i koje znam i koje ne znam… Pa ona tra**dija strašno…

Zakopala sam se što u gl**osti (TikTok) što u posao (snimanje pjesama) samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da brije da će bit sve super. Donacije sam poslala, sad je najbolje što mogu napraviti izdrilati mozak da chanta i priziva bolje dane!

Čitala sam savjete jednog ps**ijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak- odgovorila je Žanamari prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.