SAŠA KOVAČEVIĆ PRIPREMA IZNENAĐENJE: Saradnja sa ljepoticom

Pjevač Saša Kovačević govorio je za emisiju “Ekskluzivno”, te je otrkio da se u karantinu ne dosađuje, ali da mu fali publika.

-Napravio sam sebi školski raspored, što se cijelog dana tiče i posvetio sam sebi puno vremena, i edukaciji na svim poljima, a što se pjevanja tiče, uvijek pjevam dok sviram, a dosta vježbam u posljednje vrijeme, tako da mi u tom smislu ne fali već mi fali neka vrsta energije koju dobijam od publike na koncertima, to mi iz dana u dan sve više fali, ali dobro, doći će valjda sve na svoje – rekao je Saša, a potomotkrio da li se obradovao snijegu:

– Ja se nisam toliko obradovao snijegu, koliko moja Iskra, iz razloga što vozim a svi vozači znaju kakva je situacija kad napada snijeg, gužve su, kasniš, problemi sa gumama, tako da ne mogu da kažem da u gradu prija ta zmiska i snežna euforija.

Saša je istakao da je izuzetno disciplinovan i poštuje sve mjere tokom pandemije.

-Ne izlazim, ne krećem se, nemam kontakte i to nas je održalo, naravno i sreća je glavni faktor. Nekad možete uhvatiti neku kvaku, počešati se i to je to. Nema pravila, ali vodimo računa svi porodično – naveo je on.

Naša lijepa manekenka Bojana Krsmanović otkrila je nedavno da bi napravila presedan i učestvovala u spotu ukoliko bi dobila poziv baš od Kovačevića, a Saša je sada otkrio da li planira da je pozove.

– Ne znam, nisam se ni upoznao sa Bojanom, ne znam je lično, znam samo da je napravila izvanredne rezultate van Srbije, ali nikad nismo pričali na tu temu.

Zašto da ne, lijepa je djevojka i vjerujem da bi se dobro uklopila u našu priču – rekao je on prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.