SANDRA pevala ma***ašima: Evo koliko je para uzimala

S Rešićkom je kontaktirao osuđivani muškarac posle izlaska s robije, pa joj je ponudio da dođe na njegovu proslavu i uveseljava goste.

Učesnica četvrte sezone rijalitija “Zadruga” Sandra Rešić nekoliko puta je pred kamerama govorila o tome koliki bakšiš je uzimala na svojim nastupima, a kako Rijaliti saznaje, na jednoj tezgi su je okitili s 4.000 evra

Rešićeva je dobila ponudu koja se ne odbija kada ju je pozvao muškarac iz kri***alnog miljea, a koji je napravio veselje posle izlaska s robije. Rešićeva se prvo premišljala da li da prihvati ponudu, a onda je pristala, pa se dobro oparila.

Sandra mi je pričala da je uvek birala mesta na kojima će da nastupa. Uvek je ugovarala nastupe u noćnim klubovima, a voli da peva i na svadbama jer obično ide s kolegama s estrade s kojima je dobra.

Malo ko zna, a i ona o tome izbegava da priča, da su je pre tri godine zvali neki maf**ši da im peva na veselju.

Sećam se da me je pozvala i rekla: “Ne znaš šta mi se upravo desilo! Zove me lik na telefon koji je izašao posle šest godina iz zatvora.

Hoće da mu pevam jer u jednoj sali pravi veselje za rodbinu i prijatelje. Kaže da sama tražim cenu nastupa, ne znam šta da radim!” Rekla mi je da nema te sile da prihvati ponudu, ali sam joj objasnila da oni sigurno dobro čašćavaju i da ne mora da znači da je opasan samo zato što je bio na robiji – priča nam Rešićkina poznanica koja je želela da ostane anonimna.

Kako dalje saznajemo, Sandra je na kraju na nagovor drugarice prihvatila da peva na veselju, a imala je i organizovan prevoz do sale u kom je osuđivani muškarac napravio proslavu.

Ubeđivala sam Sandru bar pola sata da ode i da peva. Rekla sam joj da je tom čoveku bitno da se svi zabave i da za najbliže napravi dobru zabavu.

Ma***aši nisu nužno loši ljudi, a objasnila sam joj da će sigurno da bude dosta bakšiša. Na kraju je rešila da ode, a zvala me je čak i na putu do tamo. Rekla sam joj da samo bude svoja i da diže atmosferu onako kako samo ona zna – priča nam sagovornica i nastavlja:

Kada sam se ujutru čula sa Sandrom, rekla mi je da je sve prošlo kako treba. Dobila je 4.000 evra bakšiša, a još je imala dogovorenu fiksnu cenu za nastup.

Ispričala mi je da su svi bili više nego fini, pa je imala osećaj da peva kao na svakom drugom veselju. Rekla je da su je maksimalno ispoštovali i obećali da će ubuduće samo nju da zovu i s njom slave izlaske iz zatvora, pa smo se zajedno smejale – ispričala nam je sagovornica.

(republika)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.