Saša Matić dobio ponudu za ulogu u filmu

Pjevač Saša Matić bio je gost “Ekskluzivno” specijala. On je pričao o duetima, onlajn koncertu, ali i o ulozi koja mu je ponuđena u jednom filmu.

Saša je istakao da je ulogu u filmu odbio.

– Ne sumnjam da bih se snašao. Jednom su mi nudili da pjevam u jednom filmu ili seriji, to je bilo davno i nismo se nešto dogovorili – ispričao je Saša, a potom se osvrnuo na onlajn koncert:

Jedva sam čekao da se završi. Plašio sam se da ću stati, u nekom trenutku, a neće imati ko da pjeva. Teško je bez publike.

Matić je otkrio da je izuzteno ponosan na svoje duete, a naročito na pjesmu sa Severinom Kojić.

– Najponosniji sam na duet sa Severinom, jer sam to komponovao ja, i tačno sam u tom njenom djelu čuo nju. Prosto je pjesma mediteranska, mora je pjevati neko iz tog kraja.

Saša je otkrio da je bilo pjesama koje je odbio, a koje su kasnije postali veliki hitovi.

-Bilo je nekih pjesama, što je poslije postalo hit, ono: “Sjedimo za istim stolom, ćutiš ti, ćutim ja”. To je poslije snimio Gile i postao je veliki hit. Ja tu pjesmu nekako nisam prepoznao i eto – rekao je Saša.

Matić je istakao da često kuca sms poruke svojim prijateljima, ali da intervjue u pisanoj formi ne voli da daje.

– Moji prijatelji kažu kad im ja napišem poruku kažu da nema pismenijeg čovjeka od mene, zarezi, tačke, šta je odvojeno, šta je zajedno. Nisam davao pismene intervjue, mnogo mi je to da kucam – naveo je Saša prenosi expresstabloid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.